Back to All Events

COLD MEAT JUNCTION - Buckleys


Stemningen blant personalet her på Buckleys gikk i taket når de fikk vite om Cold Meat Junctions snarlige gjensyn. Gutta har gjort tradisjon med årlige januarkonserter, og nå gjør de et Farvel Show før sjappa vår går ut av historien (siste måned i Arbeidergata blir jo april).

Dette er det drøyeste partybandet samtlige av oss har opplevd. Første året måtte bookingansvarlig gå ut av lokalet for en pause, fordi han lo så tårene trilla og ble engstelig for egen helse. Det kan også nevnes at flere musikkelskere også forlot lokalet, men av stikk motsatte årsaker. (Et par av dem gav også nevnte bookingkar verbalt inn, så øra hans hang som våte vafler.) Gjennom årene er en del av disse blitt omvendt. Bandet er ikke Oslo Konserthus-materiale akkurat.

Fra nedslitte, innrøykte barer og hønsenettingarmerte scener kommer Oslobandet Cold Meat Junction nå tilbake til Buckleys. Gutta har holdt på siden 2004, og ryktene vil ha det til at de er i bedre form enn noensinne. Forventningene er alltid skyhøye når dette lurvete præriebandet spiller opp til dans med tilhørende inntak av gylden leskedrikk.

Et utsøkt utvalg slagere fra de siste tre tiår serveres i respektløse arrangementer med smak av rock og country, utøylet kreativitet samt et totalt fravær av selvironi. Under cowboyhattene skjuler det seg musikanter med bakgrunn fra Solistkoret, pop-storsatsingen Mother og skoleverket. De leverer trestemt koring, middels gode gitarsoli og et scenenærvær du nok knapt har opplevd maken til.

Martin Selfors, vokal | Richard Thorsen, gitar/vokal | Sigurd Myhre, gitar | Mads Løken, bass/vokal | Sigbjørn Aschim, trommer