Back to All Events

Kehlani (US) - Parkteatret

I 2017 slipper den fremadstormende, Grammy-nominerte R&B-stjernen Kehlani sitt etterlengtede første studioalbum «Sweetsexysavage», og legger deretter ut på sin første europaturné. 10. mars kommer hun til Parkteatret!

Kehlani sier det som det er. Enten det er i samtale eller på scenen, forteller den LA-baserte sangeren og låtskriveren åpent om sitt liv, sin lidenskap, kjærlighet, triumfer og alt imellom, med ro og selvtillit. Det er denne typen ærlighet som gjør at 21-åringens musikk resonnerer med dybden til klassisk Motown og neosoulens levende tekster, samtidig som historien hun forteller er helt og holdent hennes egen.

Oakland-jenta drømte egentlig om å bli danser, men en kneskade førte til at hun tidlig i tenårene i stedet ble med i musikkgruppa Poplyfe. Med Kehlani som frontfigur kom de til finalen i America’s Got Talent, men etter konkurransen takket hun for seg. Med solo-mikstapen «Cloud 19» (2014) introduserte Kehlani seg for verden, og plutselig var hun på alles lepper: Complex, Pitchfork og VICE var blant de mange som trakk henne frem som et navn å se opp for, og på SXSW 2015 ble hun en av de mest omtalte artistene. Samme år ble hun signert av prestisjetunge Atlantic Records.

Våren 2015 kom mikstapen «You Should Be Here», med høydepunktene «You Should Be Here», «The Way» og «Alive», og gjesteopptredener fra Chance The Rapper, BJ The Chicago Kid – og Sandvikas egen Coucheron. På bare et døgn nådde den en million avspillinger på Soundcloud. Billboard omtalte utgivelsen som årets første store R&B-album, den toppet R&B/soul-lista på iTunes og nådde 36. plass på albumlista i USA, og ved årsslutt havnet den høyt på årsbestelistene til både Complex, Noisey og Rolling Stone. «You Should Be Here» ble også nominert til Grammy i kategorien «Best Urban Contemporary Album».

I sommer fikk vi endelig første singel ut fra den kommende albumdebuten. «CRZY» nærmer seg nå 20 millioner avspillinger på Spotify, mens oppfølgeren «Distraction» ble sett over to millioner ganger på YouTube på én dag. 1. desember kom nyeste smakebit «Advice», og 27. januar 2017 slipper Atlantic albumet «Sweetsexysavage».

Kehlani er en oppsiktsvekkende liveartist som har delt scene med noen av de største stjernene i R&B og hip hop. Vi gleder oss stort til å få se henne på Parkteatret, for første gang i Oslo. Få det med deg hvis du vil se en stjerne på vei opp!

Pressen om «You Should Be Here»:
«Kanskje årets friskeste R&B-pust så langt» – Klassekampen Musikkmagasinet

«[Kehlani] vever sammen styrke og sårbarhet så presist og personlig at det bare er et spørsmål om tid før hun slår gjennom stort» – Morgenbladet

«You Should Be Here’s dynamism and generosity is something to be amazed by, especially considering Kehlani is all of 19 years old» – Pitchfork

«Kehlani is wounded but not weak on her impressive new mixtape» – Complex