Back to All Events

tAKiDA + Stiftelsen - Rockefeller

"Takida har redan tagit över Sverige. Nu siktar rockbandet på att erövra världen", skrev Göteborgsposten i forbindelse med slippet av albumet "A Perfect World" våren 2016. tAKiDA er et av Sveriges aller mest populære rockeband, og har også fått fotfeste her til lands, noe de beviste ved å trekke fullt hus da de spilte på John DEE i 2012. Svenskene fikk sitt store gjennombrudd i 2007 med låta "Curly Sue", etterfulgt av en lang rekke hits som "You Learn".

Robban Pettersson fra tAKiDA startet Stiftelsen som et hobbyprosjekt, men med sin fengende og allsangvennlige rock har prosjektet vokst seg enormt i vårt naboland, med listetopper, Grammis-priser og mer enn hundre millioner avspillinger på Spotify.

Arrangementene på Rockefeller har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.