Back to All Events

BOKKEREIDARS BLUESBAND - Kveldskonsert - Buckleys


BokkeReidars Bluesband er et åttemannsband med fast blåserrekke som spiller fengende R&B, blues og soul på nynorsk.

Etter Trandal Blues i forfjor skrev musikkjournalist Øyvind Pharo følgende i BluesNews:

“Lørdagens avslutningskonsert var ikke mindre sensasjonell med BokkeReidars Bluesband med tekster på nynorsk framført av ekspønkeren Gunnar Solheim med eminent samspill fra rapduoen Side Brok. Blåserrekka og rytmeseksjonen til BokkeReidar blander funk, salsa og ska og alt annet sexy det er mulig å krydre bluesen med. I større sammenheng er dette et band som fortjener å nå mye lengre ut, men de 800 menneskene som hørte dem på lørdagen bidro til at Trandal 2014 ble meget godt besøk.”

Med over 30 års fartstid, er BokkeReidars er et av de lengstlevende bandene i sin sjanger her til lands. De er fremdeles kreativt nysgjerrige og utforsker stadig nye samarbeidskonstellasjoner – ensemblet har samarbeidet med blant andre rapgruppen Side Brok, Vidar Busk og B3-mannen Palle Wagnberg.

BokkeReidars Bluesband leverer alltid svært så livlige forestillinger – velkommen til en lørdagskveld med stort trøkk og musikalsk spenst.

Gunnar Solheim, vokal | Klaus Blø, gitar | Steinar Høydal, tangenter | Ivar Kvangardsnes, trompet | Trond Johnsen, saksofon | André Folkestad, trombone | Svein Hunnes, bass | Terje Hanssen, trommer

Earlier Event: March 11
Big Rock Vol. II - Hard Rock Cafe
Later Event: March 11
Matoma - Sentrum Scene