Back to All Events

Snowflake Experience - Dagspass Lørdag

Utekonsert i Børgefjellsenteret

Den populære duoen fra Steinkjer åpner showet. Skei & PT har laget musikk sammen i hele 12 år og har spilt mange konserter underveis. En fantastisk innsats i TV2s «The Stream» har sikret rap-duoen et nasjonalt gjennombrudd og platekontrakt med Sony Music. Nå er de aktuelle med ny CD med flere nye og fengende sanger. Her kan både gamle og nye fans av gruppa hoppe og synge med til sanger som «Målløs», «Idiot» og «Alt du gjør».

Showet avslutter med Katastrofe – Norges blideste rapper! Petter «Katastrofe» holder en jovial stil som for lengst har slått an hos alle aldersgrupper. Med over 100 millioner streams på låtene sine og førsteplass på både Spotify og VG-lista for «Sangen du hater» er det ikke tvil om annet. Han sjarmerte også mange med deltakelsen i TV2 programmet «Skal vi danse» i fjor. Musikken til Katastrofe er for alle som ønsker å lyse opp hverdagen eller gjøre helgen ekstra vill. Showene er en partypakke stappfull av energi som alltid inkluderer alle i salen, fra liten til stor.

Ta med hele familien på den største familiekonserten i Røyrvik noensinne!

Fri aldersgrense. Gratis inngang for barn under 6 år
Dørene åpnes kl: 18:00. Konsertstart: kl. 19.00
Varighet ca. 2 timer 15 min
Salg av kioskvarer og mat
Rusfri konsert, ikke salg av alkohol

Kjøp billetter nå:
www.ticketmaster.no, ticketmaster sin app, tlf: 81533133 eller hos Narvesen/7-Eleven.

Konsertbillett: 450,-
Dagspass inkl. konsertbillett: 790,-

Transport vil bli organisert ut i fra billettsalget. Mer informasjon kommer!