Back to All Events

Sophia (UK) - BLÅ

Britiske Sophia med Robin Proper-Sheppard i spissen er aktuelle med bandets sjette album, deres første på syv år, titulert As We Make Our Way (Unknown Harbours). Det er ikke noe drama som er grunnen til den lange ventetiden, men som Proper-Sheppard forteller så var det bare livet som kom litt i veien for bandet. Videre beskriver han den nye versjonen av bandet som litt melankolsk, men ikke mer enn at de på det siste albumet bare flørter med tanken, som ved siden av å være dystert også har like mye varme mellom linjene. Vi snakker her om popsnekkeri av ypperste klasse, som går fra kassegitar på den ene siden til stadionpostrock på den andre og i konsertformat er de enda større og intense. Sophia har eksistert i 20 år, men kan fremdeles defineres som et band for fremtiden.

20 års aldersgrense
Dørene åpnes kl. 20:00.
Alle rettigheter.
Ledsager med gyldig ledsagerbevis, gratis