Back to All Events

Hilary Hahn/Robert Levin - Den Norske Opera & Ballett

Hilary Hahn hadde sin første solistopptreden allerede som 11-åring. Hun debuterte i Carnegie Hall som 17-åring, og har siden den gang spilt konserter verden over, både som kammermusiker og som solist med de største orkestrene. Nå inviterer hun til solokonsert i Operaen sammen med pianisten Robert Levin.

Hahn har en rekke kritikerroste innspillinger bak seg, og har mottatt tre Grammy-priser for sitt spill. Hun er spesielt kjent for sin poetiske og lyriske tone og virtuositet, samt for sine kreative repertoarvalg og samarbeid på tvers av sjangre.

Robert Levin er, i tillegg til å være pianist, også musikkviter og komponist. Han har spesialisert seg på historiske fremførelser, og er som klaversolist mest kjent for behandlingen av konserter fra det klassisistiske repertoaret. Han er ekspert på Mozart, og under fremføringene forsøker han å gjenskape praksisen fra Mozarts tid ved å improvisere kadenser. Levin er i dag musikkprofessor ved Harvard.

Gratis introduksjon i Formidlingssentret en halvtime før konsertens start.

Earlier Event: March 12
UKM - Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne
Later Event: March 12
Tornerose - Maihaugsalen