Back to All Events

Frida Ånnevik - Strømløst - Rockefeller

Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme. Både stemmen - og hennes flotte tekster - kommer ordentlig til sin rett når hun nå gjør en konsert i Rockefellers Strømløst-konsept.

Frida Ånnevik ble øyeblikkelig et navn å regne med etter det lavmælte debutalbumet "Synlige hjerteslag" i 2010. Med oppfølgeren "Ville ord" fikk hun Spellemannpris som beste tekstforfatter. Og tekstene har ikke blitt mindre viktig for Ånnevik med årene. "Orda og tekstene er fortsatt i fokus, for jeg er nok ikke blitt mindre opphengt i tekst etter noen år i voksenopplæring med hovedtemaet 'Børli og Prøysens liv og diktning'", uttalte hun til Musikknyheter i anledning slippet av "Her bor" som kom høsten 2016.

Albumet fikk strålende mottakelse, blant annet skrev Dagbladet: "Her er energien høy fra første tone. Ånneviks stemme, forførende og intim med sin blanding av det hviskende og det distinkte, svever fritt og løssluppent over arrangementer som bobler av instrumenterende detaljer."

Dørene åpner kl 20:00


Arrangementene på Rockefeller har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.

Earlier Event: March 15
Rockealliansen - Part XI - John Dee
Later Event: March 15
PLASTERS - Buckleys