Back to All Events

PLASTERS - Buckleys

Plasters er et Osloband som spiller musikk innen rock'n'roll/blues/country-sjangeren. Repertoaret består hovedsakelig av egenprodusert materiale med norske tekster. Gutta er kjent som ambulansebandet ettersom alle medlemmene ved oppstart var ambulansesjåfører. De har holdt det gående med samme besetning i over 15 år, men i fjor fant de endelig steelgitaristen som alltid har vært savnet og føler nå at bandet er komplett.

Debutalbumet, “Nattevakt”, kom i 2000 og ble innspilt i studioet til Martin Hagfors. Bandet tok en pause i 2002, for så å bli gjenforent noen år senere med et noe høyere ambisjonsnivå. Deres andre CD, “Plasters”, ble utgitt i 2009.

Blålysgutta hadde slippkonsert for sin tredje utgivelse hos oss våren 2013. Albumet “Utopia” inneholder tolv nye komposisjoner, alle signert låtskriver Morten Haugan og produsert av Plasters i Laidback Studios i Oslo.

Morten Haugan, vokal/gitar/munnspill | Jon Cato Hansen, gitar/kor | Tor Erik Johansen, steelgitar | Morten Steffensen, bass/kor | Espen Østhaug, trommer