Back to All Events

Stabsmusikken: Komponister i eksil - Ridehuset

Kveldens komponister har alle skrevet monumentale verk for janitsjarbesetning, men de har også en sterk, dog tragisk fellesnevner: De måtte alle flykte fra et Europa i brann. Andre verdenskrig gjorde skader langt utenfor vår fatteevne, og utallige tragiske menneskeskjebner ble noe av utfallet. Allikevel er det utrolig mye flott musikk skrevet i denne perioden, hvor komponistene ikke bare uttrykte sorg, men også håp, optimisme og forbrødring. Program: Konzertmusik fu¨r Blasorchester, op. 41 - Paul Hindemith Suite Française, op. 248 - Darius Milhaud Theme and Variations, op. 43a - Arnold Schönberg Sinfonietta - Ingolf Dahl

Dørene åpnes ca kl 18:45
Varighet: 120 min m/pause
Rullestol/ledsager: Det er plass til 2 stk rullestolsbrukere på rad 1 -
Vennligst kontakt oss på tlf 23 09 23 10 for tilretteleggelse.
Ledsager gratis uten billett, med gyldig ledsagerbevis.
Event Parking Info Q Park Bankplassen / Betalt parkering
Adkomst / kollektivtransport : Ridehuset er i gangavstand fra Stortinget, Jernbanetorget og Nationaltheatret

Later Event: March 16
Johnossi - Rockefeller