Back to All Events

Wardrobe Quintet - Belleville

Wardrobe Quintet er en nyoppstartet Jazztronica-gruppe som består av fem norske musikkstudenter, som tar en Bachelor i utøvende jazz på Leeds College of Music. Wardrobe Quintet tar innflytelser fra den moderne nordiske jazzen, samt undergrunnsmusikken i Storbritannia - noe som danner et unikt og moderne lydbilde.

Wardrobe Quintet har fått stor oppmerksomhet etter bare noe få spillejobber i England. Jamil Sheriff, kjent som en av Nord-Englands beste jazzpianister, beskrev Wardrobe Quintet "Absolutely wonderful, Wardrobe Quintet creates an unique atmosphere live"

18 års aldersgrense.
Ledsager gratis ved medbrakt gyldig ledsagerbevis.
Dørene åpnes kl. 20:00, Konsertstart ca kl. 21:00
Øl, vin, alle rettigheter.
Adkomst: Trikk 11, 12, 13 og buss 20, 30

Earlier Event: March 16
Johnossi - Rockefeller