Back to All Events

Blackberry Smoke - Rockefeller

Albumaktuelle sørstatshelter tilbake til Oslo.

Blackberry Smoke fra Atlanta, Georgia er lyden av ekte sørstatsrock! Bandet er arvtakere etter band som Lynyrd Skynyrd og ZZ Top, og har da også varmet opp for begge disse.

"… dette er sørstatsmusikk på sitt beste, som bærer preg av amerikansk folketradisjon, sump og bourbon … Dette fenger, publikum er med, det danses noe lenger bak i lokalet og stemninga er på topp – hadde ikke gutta avslutta kvelden rolig med Ain’t Much Left of Me hadde det vel blitt danset på Rockefeller ut i morgentimene", skrev Metal Hammer i sin anmeldelse etter at karene besøkte oss i fjor.

Bandet kom nettopp med sitt 6. album «Like An Arrow». Albumet åpner med deres hardeste låt noensinne. "Vi har aldri vært nærmere Black Sabbath enn med innspillingen av ‘Like An Arrow’ ", sier låtskriver Charlie Starr. De utforsker så klart også klassisk territorium som britisk rock og amerikanske inspirasjonskilder som The Allman Brothers Band, JJ Cale og The Band. "Det er gospel og country og swing og blues. Vi prøver bare å skrive låter som inneholder alle disse elementene", sier Starr.

Arrangementene på Rockefeller har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.

Earlier Event: March 17
Lany (US) - Parkteatret
Later Event: March 17
Onra (FR) + Kim Dürbeck - BLÅ