Back to All Events

Lany (US) - Parkteatret

LA-trioen LANY kommer tilbake til Parkteatret!  

LANY (uttales lay-nee) består av kompisene Paul Jason Klein, Leslie Priest og Jake Goss. Den produktive trioen har siden starten i 2014 fenget lyttere verden over med sin drømmende R&B-synthpop, senest på EP-en «kinda» og singelen «WHERE THE HELL ARE MY FRIENDS» som kom i fjor.

Det som startet som et anonymt soveromsprosjekt, fikk fart på seg da de første Soundcloud-opplastingene begynte å gjøre seg bemerket. Etter debut-EPen «Acronymns» og flere singelutgivelser, ble LANY hanket inn for å varme opp på turneer med Twin Shadow, Tove Styrke, Troye Sivan og Halsey. Snart var de signert av storselskapet Polydor Records.

Det store gjennombruddet kom med singelen «ILYSB» – reutgitt på 2015-EP-en «Make Out» – som til dags dato er spilt over 35 millioner ganger på Spotify. Låta er den mest spilte noensinne på Spotify Discover, og LANY holder tittelen som det mest spilte bandet.

I 2016 turnerte de som oppvarmere for Ellie Goulding og Troye Sivan, i tillegg til to egne turnérunder. Våren 2017 legger bandet ut på veien igjen, og vi gleder oss stort til et gjensyn på Parkteatret!