Back to All Events

Onra (FR) + Kim Dürbeck - BLÅ

Endelig kommer fantastiske, franske Onra til Blå for å gjøre et av sine elektriske live-sett!

Pariseren Onra er en av mest spennende produsentene i verden de siste årene takket være hans "Chinoseries" utgivelser som han produserte fra scratch med samples funnet på reisefot i Asia. Hans album "1.0.8" og "Long Distance" ble også elsket av fans og kritikere verden over. Onra sine live MPC-opptredener har også gått sin seiersgang verden over fra Boiler Room (sjekk YouTube-link lenger ned!) til Red Bull Music Academy og ikke minst Giles Peterson sin Worldwide Festival. Onra har også remikset artister som Disclosure, Chromeo, Juicy J og The Weeknd, samarbeid med Chuck Inglish fra The Cool Kids og har sist men ikke minst en skattekiste med Edits på samvittigheten.

På sin utgivelse for A-Trak sitt plateselskap Fool’s Gold Records; "Deep In The Night", fortsatte Onra å pløye nye musikalske landskaper gjennom en salig blanding av disco-synther, klassisk R&B og Hip Hop med dype, funky, late-basslinjer. EPen ble også gjestet av T3 fra legendariske Slum Village på den New Jack Swing-inspirerte låte "After Hours". Allsidighet tydeligvis er mellomnavnet Onra og nylig slapp han også Jazz-albumet "Yatha Bhuta Jazz Combo" sammen med den franske produsentkollegaen Buddy Sativa. 15. mai kommer hans nye album "Fundamentals" hvor han blant annet har med Juicy-kompis Daz Dillinger fra Tha Dogg Pound på godlåten "We Ridin".

Som support stiller Kim Dührbeck

20 års aldersgrense
Dørene åpnes kl. 21:00.
Alle rettigheter.
Ledsager med gyldig ledsagerbevis, gratis

Earlier Event: March 17
Blackberry Smoke - Rockefeller
Later Event: March 17
GEIR WENTZEL BAND - Buckleys