Back to All Events

BLUES IN A COP - Buckleys


Blues In A Cop er et bluesrockband bestående av musikere tilknyttet Oslo og Romerike politidistrikt. De har eksistert som et rent bluesband siden 1995 og er en videreføring av et band etablert som et kriminalitetsforebyggende tiltak noen år tidligere.

Bandet har sluppet tre CD-produksjoner med eget låtmateriale. Debutplaten, “Cuffed On Blues”, kom i 1998 og etterfølgeren “Strong Arm Of The Law” (2002) inneholdt gjesteopptredener av Reidar Larsen og RC Finnigan. I januar 2009 slapp sin tredje CD, “Live Uncuffed” – en liveskive tatt opp på Carbiden Pub under Notodden Blues Festival 2008.

Politigutta har med årene beveget seg mot tyngre bluesbasert rock og henter inspirasjon fra forbilder som Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Whitesnake, Deep Purple, Black Sabbath og ZZ Top.

Gjennom 22 år har Blues In A Cop gjestet mange festival- og klubbscener. De har i tillegg opptrådt som musikalske ambassadører for politietaten på en rekke ulike arrangementer for både voksne og barn.

Hans Amund Solberg, vokal | Tor Arne Gjelsnes, gitar | Jan Eirik Hallingskog, bass | Bjørn Pedersen, trommer/vokal