Back to All Events

Highasakite - UTSOLGT - Oslo Spektrum

Highasakite har vokst seg store og besøker Oslo Spektrum lørdag 18. mars 2017!

Publikumsyndlingene Highasakite avsluttet nylig en hektisk og vellykket norsk festivalsommer som headliner på Øyafestivalen. Gruppa har også rukket å besøke store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude. I tillegg har de avholdt releasekonsert på Village Underground i London for albumet «Camp Echo», alt dette til fantastiske anmeldelser fra presse og publikum.

Highasakite drar nå på turne med 10 konserter i USA og 8 konserter rundt om i Europa. Vi ønsker dem lykke til på ferden, og gleder oss til vi får oppleve dem i Oslo Spektrum lørdag 18. mars kl. 19.30!

Til dette arrangementet kan du også kjøpe Ticketmaster Platinum.
Begrenset antall og kun tilgjengelig på Ticketmaster.no


Dørene åpnes: ca kl. 18:30
Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.