Back to All Events

Jon Bellion (US) - Parkteatret

Jon Bellion drar ut på sin første store europaturné og starter det hele på Parkteatret! 

Artisten fra New York tar med seg debutalbumet «The Human Condition» til Europa. Albumet ligger på 5. plass på Billboard 200-lista og den første singelen «All Time Low» har over 60 millioner streams. Sjekk ut videoen nedenfor, som ble spilt inn på hans utsolgte sommerturné i USA.

Albumet har fått fantastiske anmeldelser; Complex hyllet Bellions nye musikk som «nothing short of impressive.» Forbes skrev: «Jon Bellion is a new kind of pop star». Også TIME hyllet hans «smooth pop vocals over pulsing hip-hop beats». «It’s only a matter of time before he becomes a household name», mener MTV.

Jon Bellion startet karrieren med å lage mixtaper i foreldrenes kjeller. Nå har musikken hans over 207 millioner streams fordelt på Spotify, YouTube og SoundCloud. Bellion var med på å produsere og skrive «Trumpets» for Jason Derulo og den Grammy-vinnende, ti ganger platinaselgende hiten «The Monster» for Eminem og Rihanna. Han har også sunget på «Beautiful» og B.o.B’s «Violence». Med andre ord: Vi gleder oss sjukt mye til å se han på Parkteatret i mars!