Back to All Events

by:Larm Blå torsdag - BLÅ Brenneriveien 9c 0182 Oslo


BLÅ | by:Larm Thursday
OKKULTOKRATI | MOON RELAY | CAKEWALK | + more tba

Bekreftet / Confirmed:
OKKULTOKRATI
Bandet starta med utgangspunkt i brutale forgreininger av skitten punk og grumsete metal, men har de siste åra utvida horisonten ytterligere. Sistealbumet - Raspberry Dawn - ble utgitt på Southern Lord og har gitt dem velfortjent oppmerksomhet i inn- og utland, noe som kulminerte med nominasjon til årets Spellemannspris.

MOON RELAY
Rockekvartetten Moon Relay spiller instrumentalmusikk som både stimulerer til hallusinasjoner, dans og eventyrlige tankerekker. Bandets medlemmer spiller også med Jenny Hval, Cortex, Syntax Terrorkester og Now We’ve Got Members - og startet Moon Relay allerede i 2006. I bandet smelter interessen deres for repetitiv musikk, kraut- og elektronisk dansemusikk, og et langt kjærlighetsforhold til høy og bråkete gitar.

CAKEWALK
Med synther og cymbaler, strenger og effektbokser improviserer trioen Cakewalk innenfor intense og suggererande droner og riff. Musikken har referansepunkter som strekker seg fra 70-talls krautrock til samtidens elektroniske lydekskursjoner, og de tre medlemmene er aktive i velrennomerte band som Highasakite, Hedvig Mollestad Trio og Erlend Apneseth Trio. Konsertene er intense og energiske, og de tre medlemmene tyner hver idé og hvert riff til det ytterste, før de kastar kaldt vann på publikum med behagelig knitrende lydimprovisasjon. De to albumene "Wired" (2012) og "Transfixed" (2014) ble strålende mottatt i blant annet Mojo, The Wire og Prog, og i februar slippes det tredje albumet "Ishihara" på det norske plateselskapet Hubro. 

================================================
BILLETTER / TICKETS: 
ENKELTBILLETT VENUE:
Bill. kr. 250,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på VENUE denne kvelden. Begrenset antall plasser.

DAGSPASS:
Bill. kr. 490,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle by:Larm-scener denne kvelden.

FESTIVALPASS:
Bill. kr. 990,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle scener i tre dager. Kjøpes her: http://www.ticketmaster.no/event/festivalpass-bylarm- 2-4- mars-2017- billetter/517865

================================================
www.bylarm.no
www.blaaoslo.no