Back to All Events

by:Larm Black Vulkan Torsdag - Vulkan Arena & Pokalen Pub

Denne billetten gjelder KUN for konserter på Vulkan Arena og Pokalen torsdag den 2. mars 2017, og du er garantert inngang.

Når by:Larm festivalen går av stabelen i mars 2017, får de mørkere sjangrene bre seg utover to scener gjennom to dager. Vulkan Arena og Pokalen er stedet for å oppleve over 20 spennende band, og initiativet har allerede blitt godt mottatt blant artister og musikkbransje. Bakgrunnen er et ønske om at de hardere sjangrene, som satte Norge på det musikalske verdenskartet allerede tidlig på nittitallet, igjen skal få sin rettmessige plass i by:Larm.
"Vi finner faktisk mange av verdens største artister i dette segmentet, og tendensen er et svært lojalt publikum. Dette samtidig med at artister om Ghost, Avenged Sevenfold, Bring Me the Horizon og Volbeat selger ut arenaer over hele verden - så ryktene om at det bare er de gode gamle heltene som Metallica og Iron Maiden som er store i metal, er absolutt feil!", forklarer Gjerde.

18 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 20:00
Ledsager gratis med gyldig bevis.