Back to All Events

Mhoo - Bakeribyggfestivalen

Musikken til Mhoo høres ut som om den er skrevet på reiser til Nashville i USA, til Mexico, Cuba, Spania og Brasil. Det låter som cowboyer i støvete solnedganger, tog som kjører gjennom flate kaktuslandskap, mexicanske trompeter, flamencokledde damer med svart hår og dyprøder roser bak øret. Mens gitarfingerspillett spretter lett og forventningsfullt av sted, er det spor av lengt og triste avskjeder i den tostemte sangen med langtrekte toner. Siden Mhoo startet i 2009 har de spillt over 100 konserter og varmet opp for First Aid Kit, Jim Stärk, Jethro Tull, Jeff Beck, Lissie og mange flere. De elsker å spille på utradisjonelle og eksentriske steder, som lokale festivaler i sør Frankrike til undergrunnen i New York.
I Norge har de spilt på alt fra fjelltopper til festivalscener, på vidda til Helgelandskysten i seilbåt. De har også spilt rundt om i Europa og USA, Russland og Brasil. Til Mo i Rana kommer de med følgende besetning: Miriam Kjølen - gitar, trompet og vokal Oda Dahl - gitar, munnspill og vokal Per Kamfjord - bass og trommer Line Berulfsen - fiolin og koring Mari Berulfsen - fiolin og kori