Back to All Events

Dora Thorhallsdottir - Familiegreier - Latter Klubbscenen, Oslo


Dora Thorallsdottir debuterte på Latter høsten 2013 med braksuksessen «Det var ikke sånn det skulle bli». Showet spilte for utsolgte hus i over to år og gjorde henne til en stor publikumsfavoritt. 

Nå er hun endelig tilbake med en splitter ny forestilling! Se frem til en sprudlende helaften med ærlig, intelligent og hysterisk morsom stand up med landets gøyeste relasjonsterapeut. Doras erfaring fra humorscenen og terapirommet gir henne gode forutsetninger for å se det komiske i alt som omhandler familien. I «Familiegreier» tar hun for seg alt fra arveoppgjør til slektsforskning, svigerfamilier, foreldremøter, julaftener, begravelser, elefanter i rommet og alt annet rusk og rask de fleste av oss har i flokken.

Dette blir garantert et show med høy latter- og gjenkjennelsesfaktor!