Back to All Events

HOWLING LIGHT - Buckleys

Oslo-baserte HOWLING LIGHT er et relativt nytt band i americana-sjangeren og ledes av den australske låtskriveren Derek Goodreid. De hadde sin debutopptreden under forsommerens Musikkfest Oslo, og dette resulterte i et tilbud om å spille på Union Bluescup-konkurransen ved årets Notodden Blues Festival.

Navnet på den nye singelen er “The Love” og som tittelen antyder, er Howling Light opptatt av kjærlighet til musikken og høy trivselsfaktor – bandet lover å få fart på danseføttene og røre ved hjerte og sjel med deres originale og moderne blanding av rockabilly, country, bluegrass, blues og rock’n’roll.

Derek Goodreid, vokal/gitar | Torkel Ruud, gitar/banjo | Tor Sivert Gunnes, fiolin | Andrzej Barszczyk, bass | Phil Perry Ohlsen, trommer

KINÉ KABORG er en norsk sanger, låtskriver og gitarist som er kjent for et akustisk lydbilde med røtter i norsk folkemusikk tilført en moderne vri. Hun er inspirert av artister som Ane Brun og The Cranberries og komponerer viser om livet, kjærligheten, kvinner, papp og sand med rester av skjell.