Back to All Events

Dunderhonning + Samu - John Dee (Ved Rockefeller), Oslo

Velkommen til slippfest!

Dunderhonning kommer med sin tredje plate, “Gå”, den 17. mars. Singelen “Nedslitt bygård” kom rett før jul, og er representativ for hva vi har i vente: En støvete rhodes får boltre seg sammen med bratsj, cello, gamle synther og hylende gitarer, og bringer lytteren til en iskald desembermorgen i en forholdsvis stor by, en dag der det føles som at byens vegger og tak ruver høyere enn vanlig, og veien videre kjennes både fremmed, uvant og uunngåelig på samme tid.

Dunderhonning har skrevet låter på morsmål siden debuten i 2007, med det heseblesende minialbumet “Ka du vente på?” - som ble beskrevet av Dagsavisen som en viktig hendelse i norsk rock, en manifestasjon av utbrytertrang, ungdommelig opprør og ren og skjær spilleglede. I 2010 kom oppfølgeren “Sakte ut av fokus”, som ble belønnet med femmere på terningen av Aftenposten og Dagsavisen.

Ståle Jóhann Fossheim - vokal, gitar, synth
Geir Kristian Bendiksen - bassgitar
Tore Bakkland - gitar, synth
Christian Næss - trommer

«They're engagingly difficult to place: perhaps a lightened-up Mission Of Burma. Charming and warm, they're immensely watchable» - Mojo, etter Dunderhonnings konsert på by:Larm.


samū er Trine og Sanders musikalske verdener i møte med hverandre.
Sammen lager de retrospektiv og relevant popmusikk som trekker i mange retninger og som påvirkes av blant annet 60-tallets pop og psykedelia, 70-talls soul, 80-tallets svulmende ballader og 90-tallets synthpop, alt sett gjennom eksperimentelle, moderne øyne.
Tekstene tar opp eksistensielle temaer, ofte skrevet fra et naivt perspektiv.

samū har spilt inn sine første låter i Øra Studio med Karl Klaseie og signa med labelet NO FOREVERS. I løpet av høsten 2016 har de gitt ut sine to første singler "How It Works" og "In My Head". På nyåret er bandet igang med å planlegge innspilling av deres første album.

Trine Hansen - vokal
Sander E. Nordahl - gitar, vokal
Martin Morland - bass
Knærten Simonsen - trommer