Back to All Events

Karin Krog - Scott Hamilton "The Best Things in Life" - Cosmopolite,Oslo

Line up:

Karin Krog (NO), voc
Scott Hamilton (US), tenor
Jan Lundgren (SE), piano
Hans Backenroth (SE), bass
Kristian Leth (DK), trommer

Karin Krog har gjennom sin flotte karriere samarbeidet med flere av jazzens store saxofonister. Bla Dexter Gordon, Waren Marsh og Archie Shepp, så da hun ble spurt av den amerikanske saksofonisten Scott Hamilton om å gøre en CD-innspilling og en konsertserie basert på Holiday repertoar, var det lett å si ja. 
Dessuten har Karin også alltid satt stor pris på musikken til Scott Hamilton. 

"The Best Things in Life" som utgivelser heter inholder en perlerekke av sanger fra "the great american songbook". Noen sterkt forbundet med Billie Holiday og andre mindre kjente men riktig fine sanger som fortjener å bli hørt.

Les om Karin i Dagsavisen: http://www.dagsavisen.no/helg-nye-inntrykk/portrett/jazzsangeren-1.380871

Mer info --> http://www.cosmopolite.no/program/cosmopolite/2017/mars/karin_krog_scott_hamilton_the_best_things_in_life