Back to All Events

Janove - Parkteatret

Grunnet stor pågang er konserten flyttet til Rockefeller samme dag. Billetter kjøpt til Parkteatret er gyldige. Alle spørsmål kan rettes til TimeOut Agency eller Rockefeller.

Opplev Janove i soloformat for første gang siden Kaizers Orchestra la opp! Neste år kommer albumet «Artisten & Marlene», og 24. mars er det duket for Oslo-konsert på Parkteatret.

Janove er for de fleste kjent som en av Skandinavias mest markante frontfigurer fra tiden med folkekjære Kaizers Orchestra. Sist han stod på scenen var for over tre år siden, sammen med gamlebandet han kaller «Moderskipet». Den gangen avsluttet han Kaizer-kapittelet med åtte kvelder på rad foran over 40.000 publikummere i DNB Arena i Stavanger.

Nå legger han første stein alene med flunkende nytt album og rykende ferskt liveshow. Det vil si, helt alene er han ikke. Han har satt sammen et band fra øverste hylle, bestående av musikere Janove selv beskriver slik:

«De er alle gamle venner eller kollegaer som hver og en er helt fantastiske mennesker, musikere og artister. Jeg er 41 år og faktisk yngstemann i dette bandet. Det syns jeg er en taktisk genistrek. I garderoben er jeg han unge lovende som fortsatt er up & coming.»

Bandet er: Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem), Mattias Hellberg på gitar (Håkan Helstrøm, Soundtrack Of Our Lives), Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundstrøm) og Gulleiv Wee på bass (The September When).

Hittil har Janove sluppet fire singler: Først den groovy og storslåtte «Regnbuen treffer oss ikkje lenger», som fikk et langt liv på radio med blant annet A-listing på NRK P1. Neste låt, «Verden går til helvete, tralala», kom ut sommeren 2016 og kan best beskrives som en rocka club-banger. Denne hørte du kanskje på NRK P3 hvor den ble listet. Tredjesingelen «Marlene» (uttales som på fransk; Marlén) kommer 23. september. Dette er en klassisk drivende rockelåt med den typiske visuelle, og ofte surrealistisk drømmende, Janove-poesien. Allsanggaranti.

I anledning turnélanseringen 23. september kommer det også ut en fjerde singel, «Aldri la de tru de er bedre enn deg». En gavepakke til fansen i form av en killer live-låt med ingredienser fra det meste vi er vant til fra hans tidligere live-høydepunkter.

Albumet «Artisten & Marlene» slippes 10. februar 2017 og kommer til å bli utgitt på dobbel vinyl og alle streamingplattformer. Kjenner vi Janove rett, kommer både musikken og liveshowet til å holde høyt nivå, og kjenner vi fansen rett, kommer det til å bli både varmt og svett med allsang fra første låt.

Velkommen til konsert!