Back to All Events

John Olav Nilsen & Nordsjøen - Parkteatret

John Olav Nilsen er tilbake, og slipper den nye singelen «Inn i min tid» 18. november under den nye konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder. Her er det bare å sikre seg billett kjappere enn kjappest! 

Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John Olav Nilsen er tilbake med ny musikk. Helt siden den vanvittig kritikerroste og Spellemann-vinnende debuten «For sant til å være godt» i 2009, har bergensartisten vært en av de absolutte livefavorittene i Norge. Men, det nærmer seg fire år siden forrige utgivelse – så det skal sannelig bli godt å få ny lyd. I mellomtiden kan man mimre med perler som «Diamanter & kirsebær», «Valiumsvalsen», «Skrekkfilm», «Hull i himmelen», «Ikkje fåkk med kjærligheten» og «Hundeår».

Hør den nye singelen «Inn i min tid» først hos Christine på P3 torsdag 17. november kl 14.15. Det nye albumet lanseres 17. februar på Brilliance Records, og i disse dager legges siste hånd på verket som er innspilt med produsent Yngve Sætre.