Back to All Events

Cristina Branco - Cosmopolite,Oslo

Fadostjernen slipper sitt nye album «Menina» i høst og legger ut på turnè med Bernardo Moreira, Luís Figueiredo og Bernardo Couto.

Aftenposten har kalt Cristina Branco ”en av de største fadosangerne.” Dagbladet skryter av hvordan ”den smidige, klokkereine stemmen formidler melankolien og emosjonene til stilriktig fado- og tangotonefølge.” Mens VG rett og slett har slått fast at musikken og fremføringen hennes er ”pur skjønnhet.”

Det er bare noen av de norske lovordene for den portugisiske sangeren Cristina Branco. Hun har besøkt Cosmopolite på Torshov flere ganger tidligere, og har hver gang blitt møtt av et hengivent publikum. Høsten 2016 gir hun ut sitt nye album, “Menina”, der hun synger nye originalmelodier av portugisiske komponister, satt til tekster av bl.a. António Lobo Antunes og Kalaf. 

På ”Menina” har Branco med seg følgende trio:

Bernardo Moreira (kontrabass)
Luís Figueiredo (piano)
Bernardo Couto (portugisisk gitar)

Hennes forrige konsert her på Cosmopolite var utsolgt, så vi gleder oss stort til et nytt møte med denne stjernen og ønsker alle hjertelig velkommen.

Later Event: March 25
Thomas Dybdahl - Sentrum Scene