Back to All Events

Pogo Pops + Poor Rich Ones - Parkteatret

Denne kvelden spiller to av de mest markante bandene fra bergensbølgen på 90-tallet.

Pogo Pops kjenner mange gjennom hitlåter som «The Great Fall», «Man Inside My Head» og «My Mind Explodes». Bandet består av Frank Hammersland på bass og vokal, Viggo Krüger på gitar og Nikolai Hamre på trommer. Debutalbumet «Pop Trip» fikk svært gode anmeldelser i norsk presse og ble nominert til Spellemannprisen i 1992 i klassen pop. For sitt album «Crash» mottok bandet Spellemannprisen 1993 i klassen pop. I 2012 ga de ut sitt sjette album, «Darling Emm, Northern Girl».

Poor Rich Ones frontes av vokalist William Hut, og så dagens lys på Sandgotna Ungdomsskole i Bergen. Poor Rich Ones har gitt ut en rekke plater og vært på mange turneer, også i utlandet. Albumet «From The Makers Of Ozium» regnes som et høydepunkt, og ble i 1997 tildelt Spellemann i kategorien rock. Vi nevner også samarbeidet med produsent Mark Trombino på albumutgivelsen «Happy Happy Happy» som kom ut vinteren 2000.

Vi gleder oss gjenhør med to av de viktigste og mest kompromissløse pop/rock-bandene fra Norge i perioden 1990-2000!