Back to All Events

J.P. HARRIS & CHANCE McCOY (US) - Buckleys


J.P. Harris og Chance McCoy møtte hverandre for mange somre siden under et ukeslangt felespillerseminar langt opp i fjellene i West Virginia. Siden den gang har de forsatt med sine tilfeldige sammenkomster, fyrt opp av ildvann og en felles kjærlighet for gamle fele-og banjolåter fra 1800-tallet. Underveis har Alabama-fødte J.P. dannet sitt notoriske honky-tonkband J.P. Harris & The Tough Choices, mens Chance med sin appalachia-oppvekst, er blitt medlem i Grammyprisvinnende Old Crow Medicine Show.

Nå er begge landet i Nashville og funnet tiden moden for slå seg sammen og finne et utløp for “old-time”-musikken som opprinnelig førte dem sammen. Resultatet er en frisk og eklektisk blanding av folk, rock og country som vi gleder oss stort til å oppleve denne fredagskvelden.