Back to All Events

Lloyd Cole - Oslo Konserthus, Lille Sal

Tilbakeskuende Lloyd Cole til Oslo

Lloyd Cole ser seg tilbake og kommer til lillesalen i Oslo Konserthus kun med låter fra den klassiske perioden fra 1983 til 1996.
Lloyd Cole & The Commotions var et toneangivende band på 80-tallet, og debuten «Rattlesnakes» fra 1984 ble en kritikerfavoritt som fikk mye oppmerksomhet og solgte bra, også her hjemme. Siden 1987 har Lloyd Cole pleiet solokarrieren, og jevnlig gitt ut sterke album på egen hånd. I konsertsammenheng har han i stor grad fokusert på aktuell musikk – men denne gang kan gamle fans glede seg til en turné som utelukkende er viet eldre materiale!

– I 2016 vil alle mine settlister bestå av materiale fra perioden 1983–1996. Men med en gang verden har sett disse retrospektive showene vil jeg gå tilbake til å være en kontemporær artist, sier Cole selv.
Publikum kan altså glede seg til tidlige hits som «Perfect Skin» og «Lost Weekend». Cole sier at hans tilbakeskuende stemning mye skyldes jobbingen med utgivelsen av et bokssett med hans tidlige produksjon. I fjor kom «Lloyd Cole and the Commotions Collected Recordings 1983–1989», som fikk strålende mottakelse og solgte ut kjappere enn noen kunne forutse, og kom i et andre opplag. En oppfølger med låter fra 1989 til 1996 er også rundt hjørnet.
Billetter i salg fredag 30. september kl. 10.00.

Earlier Event: March 3
Singin' in the rain - Folketeateret
Later Event: March 3
by:Larm Blå fredag - BLÅ