Back to All Events

Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes

UNNI WILHELMSEN OG HENNING KVITNES TIL HERREDSVANG! UTSOLGT!
– Dobbelt så nært
Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes møttes for første gang sensommeren 2015 under innspillingen av seerfavoritten ”Hver gang vi møtes” I løpet av det 10 dager lange oppholdet fant de to virkelig tonen, både musikalsk og personlig - og et felles ønske om å møtes igjen, oppstod umiddelbart. Vinteren 2017 legger de to derfor ut på en eksklusiv miniturné! Vi på Herredsvang er utrolig stolte og glade for at Unni og Henning vil komme til oss torsdag 30.03.2017 på denne miniturnen.Som eneste konsertsted i vårt disdrikt!. Vi gleder oss stort til denne konserten! 
Det blir nært når to folkekjære låtskrivere slår seg sammen. Det blir faktisk dobbelt så nært! Unni og Henning plukker fra sine rikholdige låtskattekister, og inviterer til en konsertopplevelse de gleder seg veldig til – og vi tror du sent vil glemme. Med seg på tangenter har de Jon Willy Rydningen!

OBS! Konserten er utsolgt!

Ønsker dere spise før konserten?
Tapasbuffé er utsolgt!
Vi serverer Romedal catering sin nydelig tapasbuffet fra kl.18:00. Kr.350.-
Bordbestilling hos Romedal catering tlf 62583615 Mail: postmaster@romedalcatering. 
NB! Billetter til konserten må kjøpes utenom!

VELKOMMEN TIL TRIVELIGE HERREDSVANG!