Back to All Events

ROLLING THUNDER – “The Last Waltz” - Buckleys, Oslo


Norges beste “Bob Dylan-band” var egentlig et skrinlagt prosjekt – men de herlige folka i konstellasjonen ble like bedrøvede som oss når de hørte at Buckleys blir pælma ut av den nye gårdeieren, og bestemte seg for å gjøre to aller, aller siste konserter her på bruket. Vi har også avtalt at dersom vi klarer å finne nye lokaliteter – vil Rolling Thunder være de som åpner scenen der!!! 

Det norske rockelaget Rolling Thunder spiller Dylan-låter slik det låt midt på 70-tallet, med vreng og trøkk, sjel og nerve. Grunnstammen i bandet er syv personer på vokal, trommer, bass, gitarer, lapsteel, orgel og munnspill. Ensemblet forsterkes gjerne med to helt råe kordamer, samt saksofon og fele på store jobber.

Rolling Thunder spiller ikke coverlåter i vanlig forstand, men gjør som Bob selv, og fremfører nye tolkninger av låtene på hver spillejobb. Bandet er gjennom mange fantastiske konserter blitt et av de mest populære live-begivenhetene på hovedstadens klubbscener – vi anbefaler forhåndskjøp av billetter for å sikre seg og sine.

http://www.facebook.com/pages/Rolling-Thunder-Norway/226466670745721

cc: 200,-/250,-