Back to All Events

by:Larm - Kulturkirken Jakob Lørdag - Kulturkirken Jakob

by:Larm x RBMA Club Night - Kulturkirken Jakob
Denne billetten gjelder kun for konserter i Kulturkirken Jakob lørdag 4. mars, du er garantert inngang. NB! Begrenset antall billetter for salg.

Katten er ikke helt ute av sekken, men det er virkelig ikke langt unna. For Spellemann- og Grammy-nominerte superprodusent Cashmere Cat, også kjent som Magnus August Høiberg fra Halden, har fra første stund vært i sine egne kulisser. Med popverdenens desiderte toppfolk på vokal smyger han seg rolig frem i hitlandskapet blant pop, R&B og hip-hop helt uten å mjaue etter oppmerksomhet mot egen person. Men å lage et karakteristisk, fengende og delikat musikklandskap er han nå så dreven på, at han ikke helt klarer å holde seg i bakgrunnen lenger. Med Kanye West, Ariana Grande og Tinashe på kundelisten er han ikke lenger popstjernenes hemmelige våpen. Katten er superstjerne.

Hans første fullengder slippes snart, Wild Love, på Benny Blancos label Friends Keep Secrets i samarbeid med Interscope. "Det blir mye av mitt velkjente sound. Men jeg tror jeg er inspirert av mye musikk jeg ikke kjente tidligere, jeg har for eksempel hørt mye på Arca (produsent/DJ som har jobbet med Björk). Jeg håper og tror at jeg lager noe som er verdt et helt album, og ikke bare noe som funker i klubben", sier Magnus Høiberg.
Første uken i mars kommer han altså til hjemlandet for å spille på RBMA Club Night i Kulturkirken Jakob under by:Larms 20års jubileum. Det blir en av tre Europa-konserter dette halvåret, og hans første by:Larm-opptreden siden 2012 - da han også spilte på RBMA’s program på Blå.

18 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 19:00