Back to All Events

Gojira - Sentrum Scene

Den franske progmetal-gruppa Gojira kommer til Oslo og Sentrum Scene i mars 2017! Den hardtslående kvartetten er aktuelle med albumet "Magma", som har fått strålende kritikker. Dagbladet melder at "Klodens råeste metal-band slår fremdeles hardt", og Aftenposten: "Gojira med riff på riff på riff, tyngre enn alle andre band". Begge avisene trillet femmere på terningen.

Gojira har turnért med Metallica ved flere anledninger, og har bl.a. spilt for fullsatt Valle Hovin to ganger. Gutta har rykte på seg for å være et særs imponerende liveband, og leverer hakeslepp hver gang - kjenn din besøkelsestid!

Konsertene på Sentrum Scene har 18 års aldersgrense, om ikke annet er oppgitt.

Earlier Event: March 8
SheBop Big Band - Cosmopolite
Later Event: March 8
Smokie - Chat Noir