Back to All Events

Rein (SE) + HYSJ - BLÅ

Rein er en av de nyeste tilskuddene til den svenske popfloraen. Forutenom å spille på utdelingen, så var hun også nominert i kategoriene Årets nykommer og Årets dans på P3 Guld. Svenske Gaffa dro også på med noen nominasjoner - Årets liveartist og Årets gjennombrudd. Vi oppdaget henne da vi var på Eurosonic-festivalen tidligere i januar og kan bekrefte at Rein leverer noe så til de grader på scenen!
Med denne kvelden har vi bylarm-aktuelle HYSJ som kan sies å være den norske ekvivalenten til Rein, men der Rein beveger seg mot dansegulvet hopper HYSJ ut i hardcore-moshpiten. Før, mellom og etter konsertene spiller Faaack Oslo (aka Deathcrush) plater!

20 års aldersgrense
Dørene åpnes kl. 20:00.
Alle rettigheter.
Ledsager med gyldig ledsagerbevis, gratis

 

Earlier Event: March 8
Swans - Rockefeller
Later Event: March 8
THE CONTENDERS - Buckleys