Back to All Events

Swans - Rockefeller

Swans, selve pionerene innen industriell og mørk postpunk, er klare for Rockefeller 8. mars neste år.

Swans var i utgangspunktet aktive fra 1982 til 1997, men gjorde i 2010 et etterlengtet comeback. Etter gjenoppstandelsen har bandet gitt ut de tre ekstremt kritikerroste platene "My Father Will Guide Me Up a Rope to the Sky" (2010), "The Seer" (2012) og "To Be Kind" (2014).

Vi gledet oss stort til oppfølgeren "The Glowing Man" – annonsert som det siste albumet denne inkarnasjonen av Swans gir ut. Swans skuffet selvsagt ikke. 8.1 av Pitchfork sier sitt: "The love in Gira's music is as terrible as it is beautiful, a wrenching act of spiritual determination. Swans make this sound effortless, though, in a fitting end to a remarkable chapter of their career".

Michael Gira har også hintet kraftig om at denne turneen blir siste muligheten til å se denne versjonen av Swans live.

Arrangementene på Rockefeller har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.