Back to All Events

Jadudah - Dattera Til Hagen

Jadudah slipper nytt materiale og feirer med releasekonsert på Dattera til Hagen, torsdag 9. mars! Bandet fikk mye radiospilletid med den P3-listede singelen «When I Sleep» i 2014, og fulgte opp med debutalbumet «Strangers» i 2015. Nå er de endelig klar med nye låter! Jadudah følger opp med enda en P3-listing med den ferske singelen «Messed Up»! Siden oppstarten har Jadudah også blitt kåret til Ukas Urørt og ble i 2014 kåret til årets Underwood-ere på Norwegian Wood. I tillegg mottok de et stipend fra NN+ som resulterte i en musikkvideo av la°ten «Red». Videoen har siden blitt vist pa° filmfestivaler over hele verden

Bandets musikk er som en cocktail der atmosfærisk rock møter tydelige pop-elementer – ofte i et mørkt og mystisk landskap. Man kan trekke paralleller til bl.a. The Joy Formidable, PJ Harvey, Blonde Redhead og norske Briskeby. Gjennom to landsomfattende turne´er har Jadudah opparbeidet seg et rykte som et energisk liveband, og et friskt pust i norsk rock.

20 års aldersgrense.
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.
Dørene åpner kl.21:00
Mat, øl, vin, alle rettigheter.