Back to All Events

Stabsmusikken: Kammerkonserter Fløyte og slagverk - Ridehuset

Vår helt nye kammermusikkserie er en spennende anledning for publikum å komme nærmere innpå enkeltmusikere og mindre ensembler i Forsvarets stabsmusikkorps. Her har vi latt musikerne selv stå for både konsept og program. På vår andre kammerkonsert er det kaptein Elin Kathrine Torkildsen og kaptein Cathrine Nyheim som har utarbeidet programmet, og byr på en unik sammensetting av fløyte og slagverk! Program: Wake Up! (piccolo flute and alarm clock) - Tilman Denhard Rain Tree (for percussion trio) - Toru Takemitsu Alt Basalt (trio for 2 alto flutes and bass flute) - David Gunn Trio per uno (percussion trio) - Nebosia Jovan Zivkovic Sextet for flute and percussion - Ketil Hvoslef

Dørene åpnes ca kl 18:45
Varighet: 120 min m/pause
Rullestol/ledsager: Det er plass til 2 stk rullestolsbrukere på rad 1 -
Vennligst kontakt oss på tlf 23 09 23 10 for tilretteleggelse.
Ledsager gratis uten billett, med gyldig ledsagerbevis.
Event Parking Info Q Park Bankplassen / Betalt parkering
Adkomst / kollektivtransport : Ridehuset er i gangavstand fra Stortinget, Jernbanetorget og Nationaltheatret