Back to All Events

Rag’n’Bone Man (UK) - Parkteatret

Rory Graham aka Rag’n’Bone Man har med sin magiske soulstemme trollbundet publikum verden rundt. Etter utsolgt konsert på Blå 2. desember, kommer han nå tilbake til Oslo, og denne gangen inntar han Parkteatret 10. april.

Karrieren begynte som MC for en drum & bass-gruppe da han bare var 15 år gammel. Veien gikk deretter videre til Brighton for å fokusere på musikken. Som 19-åring ble han overtalt av sin far til gå på scenen på den lokale bluespuben, og responsen var overveldende.

I årene som fulgte startet han å skrive egne låter, og i 2012 slapp han EP-en «Bluestown» på egenhånd, til veldig gode tilbakemeldinger. I 2011 begynte han et samarbeid med hip hop-plateselskapet High Focus, der han slapp flere EP-er som kombinerte blues med plateselskapets varemerkede jazzmelodier. Hans siste album «Wolves» ble sluppet i 2014, hvor han igjen fikk strålende kritikker, og landet en platekontrakt med Columbia Records.

De siste årene har han etablert seg som en av de mest fremtidsrettede og teknisk begavede bluessangerne i Storbritannia. Singelen «Human», som ble sluppet tidligere i sommer, fikk på rekordtid 40 (!) millioner avspillinger på Spotify.

Rag’n’Bone Man Man har blitt skrytt opp i skyene, og med nytt album i horisonten vil vi høre mye av ham i fremtiden. Vi gleder oss til et gjensyn med dette stortalentet på Parkteatret i april!

«Anyone with ears can hear that this guy has an incredible voice» – The Independent

«The unlikely missing link between blues giant Robert Johnson and Brits giant Sam Smith» – Evening Standard