Back to All Events

Terratur Possessions Label Night - Parkteatret

Terratur Possessions regnes i dag som en av de viktigste og mest interessante plateselskapene når det kommer til black metal. Dette er en label som står for høy kvalitet når det kommer til alle band som blir signert og på alle utgivelser. Inferno festivalen er stolte over å samarbeide med selskapet og gi Inferno-publikumet Terratur Possessions Label Night på Parkteatret! Denne gang drar Terratur Possessions med seg Deus Mortem, Whoredom Rife, Slidhr og Darvaza!

DEUS MORTEM (Polen)
Terratur Possessions’ nyeste tilskudd er ingen ringere enn Deus Mortem! Til tross for å ha medlemmer fra godt etablerte band som Behemoth, Infernal War, Thunderbolt, Azarath, Tortorum (… og listen fortsetter) har bandet egentlig aldri fått den oppmerksomheten som de rettmessig fortjener. Det er på tide å gjøre noe med den saken! Sammen med Malignant Voices, vil Terratur Possessions gi ut Deus Mortems debut-LP og en splitter ny MLP før deres opptreden på Inferno Metal Festival! Som en referanse, kan Deus Mortem beskrives som en frekk blanding av Aura Noir, Bathory, Dissection og Dark Funeral – og det understrekes at inspirasjonen er hentet fra de tidlige skivene til de nevnte bandene.

WHOREDOM RIFE (Norge)
Et av de mest bemerkelsesverdige navnene inne nyere black metal kommer fra Trondheim og kaller seg Whoredom Rife. Et navn som du bør notere ned med en gang (hvis du ikke har gjort det allerede!). Etter den kritikerroste MLP-en utgitt i 2016, ser fremtiden mørkt lovende ut da bandet allerede er i gang med arbeidet på en fullengder. Målet er å gi ut debutalbumet under Inferno Metal Festival 2017, og hvem vet? … kanskje blir det en spesialutgave bare for denne spesielle anledningen? Tenk deg den en bastard av Dissection og Emperor som kommer ut i fra Nidrosians mørke, og dermed har du Whoredom Rife.

SLIDHR (Irland/Island)
J. Deegans Slidhr har med årene vokst seg til noe langt mer enn et enmannsband slik det var i starten i 2005. Med solide musikere fra Sinmara som backing-band, er Slidhr en kraftpakke av et black metal-band. Det var med stor glede Terratur Possessions ble valgt ut til å utgi «Spit Of The Apostate» MLP – en utgivelse fylt med aggressiv skitten black metal, som henter inspirasjon fra flere genrer uten å bli artsy av den grunnen. Filthy, furious BLACK METAL!

DARVAZA (Italia/Sverige)
Her har vi et band som har fått mye oppmerksomhet i det siste, og det med rette, Darvaza har på kort tid skapt seg et solid rykte. Med to suksessfulle EP-er ute, men kun en håndfull med konserter fremført hittil (alle solide må tilføyes) har bandet en rekke konserter i månedene som kommer. Nytt materiale er underveis og det lover såpass bra at man trygt kan konstantere at Darvaza blir et av høydepunktene under Inferno Metal Festival 2017. Rå, skitten black metal av den gamle skolen, levert uten noe fiks-fakseri, men med ekte fandenivoldsk lidenskap.

INFERNO METAL FESTIVAL 2017
Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og invitere band fra hele verden til Norge. 2017 blir den 17. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling.