Back to All Events

LARS NILSEN & DIE NEUEN HÄNDE HOCH - Buckleys, Oslo

Lars Nilsen er han duden som lager jazz og filosofiprogrammet Studio Sokrates i NRK P2. Lars er kjent for munter og uhøytidelig formidling av filosofi, skjønt få er kjent med at han også har et svakt hjerte for klassisk country & western. 

Sammen med Harald Schjølberg (gitar), Arnt Rian (steelgitar og gitar), Martin Johan Eggan (bass) og Egil Rasmussen (perkusjon og trommer), tar Lars sin egen gitar med seg i kvartetten Die Neuen Hände Hoch denne mandagskvelden.

Forestillingen heter “Kjærlighetens vilkår – kammercountry og vestens filosofi” og er den gjenkjennbare kjærlighetshistorien mellom studentene Elsa Peggy og Jørgen. Lars bruker filosofiens hammer og meisel i kjærlighetens steinbrudd – og guttene støtter med velvalgte sanger. Stikkord her er blant annet jodlende bremsemenn og vestkyst-twang.