Back to All Events

Ghost - Oslo Spektrum

Ghost - The Popestar Tour 2017 - til Oslo Spektrum 27. april!

Forsalg: torsdag 24. november kl. 09.00.
Ordinært salg: fredag 25. november kl. 09.00.

De ansiktsløse svenskene, som med sine kardinalkapper tok Sverige, Norden og verden med storm i 2010 med sin enorme sukess og Grammy-nominerte plate Opus Eponymous, gjester Oslo Spektrum 27. april. 

Kvelertak er special guest.

Ghost spiller på mange strenger både musikalsk og estetisk. Nøkkelen til den abnorme oppmerksomheten og posisjonen bandet har, ligger i summen av sjokkeffekten de skaper, det sterke visuelle uttrykket og ikke minst de sjokkerende, fengende låtene.

Bandet har bakgrunn fra ulike metal-konstellasjoner, men trekker først og fremst sine musikalske veksler på alt fra klassisk 60- og 70-tallsrock som Blue Öyster Cult og Black Widdow. Man kan også finne spor av The Beatles-psykedelia og ABBAs suverene popmelodier. Sleng på litt okkult metal i Mercyful Fate-tradisjonen og du har Ghosts musikalske palett på et fargesprakende lerret. 

Siden starten har Ghost levert tre hardslående, kritikerroste og fengende studioalbum som alle har imponert presse og fans. I september slapp bandet fra Lindköping sin andre EP - Popestar, prodsert av engelske Tom Dalgety, som igjen på nytt vis fremviser bandets unike evne til å blande sjangere på originalt og fengende vis.

Ikke mange, moderne band leverer heavy metal med bred appell. Ghost gjør det. Sånn sett er de i en imponerende særposisjon - som det står høy respekt av!