Back to All Events

Cezinando - Yngling (under 18) - Parkteatret Scene, Oslo

Mye har skjedd siden Kristoffer Cezinando første gang spilte Yngling-konsert på Parkteatret, under by:Larm i 2015. Tross sin unge alder har 20-åringen utmerket seg på den norske hip hop-scenen i flere år, og bygget opp en solid fanskare. 16 år gammel slapp han debut-EPen «Cez 4 Prez», og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder «framtid:sanntid». Oslogutten fikk allerede da god rotasjon på radio med låta «€PA», som han senere vant Urørtfinalen 2016 med.

Albumet «Barn Av Europa» ble sluppet i juni 2016, til fantastiske kritikker. En samlet musikkpresse har applaudert det frenetiske, fredfulle og sårbare, men likevel frekke universet Cezinando skaper med sine tekster. Cez omtales som en rapper som skiller seg ut i mengden, både når det gjelder melodier, flow og væremåte. I november 2016 vant han prisen for Årets nykommer på P3 Gull, og gjorde en minneverdig fremføring av radiohiten «Botanisk Hage».

Cezinando har et eksplosivt liveshow som har tatt hele landets festivalpublikum med storm det siste året. Han blir dessuten, med god grunn, omtalt som en sann poet. Sansen for tekst resulterte i at han nylig, foran navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem, håvet inn prisen for Årets tekstforfatter under Spellemann – hvor han også var nominert i kategoriene Årets urban og Årets album.

2017 har altså startet godt, og splitter ny musikk er i vente gjennom våren. Vi gleder oss!

facebook.com/cezinando1111

Billetter kr. 85,- + avg.
ID: Under 18 år
I salg via Ticketmaster nå

(Foto: Matias Pasenau)

Yngling er Parkteatrets konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at de skal få oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk i ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. Konsertene har fri eller øvre aldersgrense, rimelig billettpris, og begynner og slutter tidligere enn vanlig.

Yngling på Facebook: facebook.com/parkyngling
Instagram + Snapchat: @park_yngling