Back to All Events

Hester V75 - John Dee (Ved Rockefeller), Oslo

John DEE - Lørdag 29. april
Hester V75

Hallais Oslo! Vi holder på å gjøre ferdig en ny utgivelse t dåkkar, og tenkte å ha en liten slippfest på John Dee. Om vi holder rute, klarer vi å flekke an ut en liten stund før konserten sånn dåkkar kan bli litt kjent med de før dåkkar hører de live.

«Baby, eg har et problem»

En kort setning det tar lang tid å få ut. Lang tid å begripe eller kanskje å innrømme. En setning med et meg og et deg, med et håp om at du kan hjelpe. Men kanskje holdt det at jeg bare sa ifra. 

Baby eg har et problem e altså tittelen på vår neste utgivelse, som vi for tiden okkuperer stuen til ingo for å få ferdig. Vi føler selv at låtene er mer gjennomarbeidet enn før, så det blir sykt digg å også høre hva dere syns. Vi tar med oss våre tjommier, og fyller John Dee med noe mata stemning. Skal prøve å få til en liten etterfest og et sted, men kan ikkje love noe enda. Håpar dåkkar vil ta turen!

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
Baren dies Kjøkkenet, som e en del av inngangspartiet til John DEE, åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00.