Back to All Events

The Devil and the Almighty Blues - Parkteatret

Oppfølgeren til The Devil and the Almighty Blues’ selvtitulerte album er nå sendt til trykk, og godsakene slippes på gata 17. mars 2017 gjennom selskapet Blues For The Red Sun. 6. april blir det slippkonsert på Parkteatret!

Fylt av bunnløs kjærlighet til gamle blueshelter hånd i hånd med rock, metal, country og ikke minst punk, er bandet endelig klare med sin nye fullengder. Innspillingen fant sted i studioet Ocean Sound Recordings. Med gamle Gibson-gitarer og ditto rørforsterkere spilte de inn låtene live, og resultatet har blitt, vel, helt kick ass, rett og slett.

Torsdag 6. april får vi endelig se The Almighty Blues på en Oslo-scene igjen, denne gangen med deres nye album «II» i bagasjen. For anledningen har de invitert med seg sine italienske labelkompiser There Will Be Blood til å varme opp stua. Forvent mye gitar!