Back to All Events

The Dogs - ROCKEFELLER, Oslo

Rockefeller - Lørdag 8. april
Releasekonsert: 
The Dogs

The Dogs are back in town! Samme dag som bandet varmer opp for selveste Kvelertak på Sentrum Scene er det med stor glede vi kan fortelle at The Dogs returnerer til Torggata Rock City med en fullengdes helaften i Oslo på nyåret. Med et nytt album i bagasjen er det en kampklar frontmann Kristopher Schau som inviterer til release på deres nyeste album «Death By Drowning» på Rockefeller!

«Dette føles selvsagt som DEN store 2017. Når vi har vært såpass klønete å kalle førstesingelen for «OSLO» så er det jo denne kvelden alt må sitte. Forrige gang vi gjorde Rockefeller hadde vi dessuten med oss både Ebbot Lundberg og Baby In Vain som support, så vi kan ikke være noe dårligere denne gangen. Mange navn på blokka, men vi får komme tilbake til hvem det blir. Ting skal jo bare gå oppover, så vi får gjøre det så gigantomant som mulig.» 

Bill. kr. 280,- + bill.avg. 18 år leg.