Back to All Events

Ballettskolens elevforestilling - Den Norske Opera & Ballett


Et sikkert vårtegn er Ballettskolens årlige elevforestilling. Her byr vi på danseperler, talent så det monner og stor danseglede. Rundt 100 dansere i alderen 8–16 markerer avslutningen på skoleåret ved å vise koreografier innen klassisk ballett, moderne dans og karakterdans. Det blir også smakebiter fra det klassiske ballettrepertoaret, ved elever fra ballettilbudet ved Ruseløkka skole.

Dette skrev Teaterbloggen om en tidligere forestilling: «En flokk av barn som løp rundt og danset på scenen i de skjønneste kostymene jeg har sett på lenge. Men det mest gripende var gleden til barna; de smilte fra øre til øre.»

Ballettskolen feiret i 2015 sine første 50 år, med en stor jubileumsforestilling på Hovedscenen.