Back to All Events

Stormzy - Ny dato: 11. mai 2017 - ROCKEFELLER, Oslo

Konserten er flyttet fra 26. januar til 11. mai. Kjøpte billetter gjelder eller refunderes ved utsalgssted innen 26.04.2017. 
Les mer: http://www.rockefeller.no/180117b.html

Flere billetter i salg onsdag 15. februar kl. 10.00. 

Stormzy tok festivalpublikummet med storm, og ble en av de store snakkisene under Øyafestivalen 2016. Fredag 24. februar slipper grimehelten albumet «Gang Signs & Prayer», og 11. mai tar han turen tilbake til Oslo for å spille på Rockefeller!

Siden han slapp debut ep-en «Dreamers Disease» for to år siden har Stormzy turnért verden over og vunnet flere priser. Han ble den første usignerte rapperen på BBCs liste over artister å følge med på i 2015, og ble historisk da låta «Shut Up» gikk inn på topp 20 i UK, som den første freestylelåta så høyt på salgslistene. Dette ble også Stormzys internasjonale gjennombrudd. Kort tid etter sto han på scenen sammen med Kanye West, som en del av den brennheite opptreden vi alle husker fra Brit Awards 2015.

London-rapperen høstet femmere (Dagbladet, Gaffa, NRKP3) for konserten i Tøyenparken, samt 9/10 på Musikknyheter.no, og anmelderne beskriver han som en energibombe uten like. «En live-ekspert med full kontroll over både scene og publikum», skriver Dagbladet.

Stormzy er et navn for framtiden, så det gjelder å være til stede der det skjer! 

Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg. 
Dørene åpner kl. 20.00.