Back to All Events

Anne Sofie von Otter - Den Norske Opera & Ballett

Når den verdenskjente svenske mezzosopranen Anne Sofie von Otter inntar Operaen byr hun på populære chansons og franske klassiske sanger fra det 20. århundre. Sammen med Bengt Forsberg på klaver og et lite band av musikere omskaper hun Hovedscenen til en fransk salong for kvelden.

Von Otter har også tidligere beveget seg utover den klassiske musikkens grenser med stor suksess, blant annet i samarbeid med Elvis Castello. Denne kvelden synger hun sanger fra sitt dobbeltalbum Douce France – tidløse skatter fra den rikholdige, franske musikkhistorien.

Etter at hun debuterte i rollen som Cherubino i Figaros bryllup i 1985, har Anne Sofie von Otter opptrådt ved noen av verdens største scener, som operahusene i Paris, Wien, London og New York. Hun har vært solist med stjerneorkestrene, og samarbeidet med dirigenter som Sir Simon Rattle, Paavo Järvi, Sakari Oramo og Claudio Abbado. Hun gir regelmessige solokonserter sammen med pianisten Bengt Forsberg, og har mer enn hundre innspillinger av oratorier, opera, lieder og sanger bak seg.

Medvirkende:

Anne Sofie von Otter/mezzosopran
Rikard Wolff/baryton
Bengt Forsberg/klaver
Bengan Janson/akkordeon
Gustav Lundgren/gitar
Olle Linder/kontrabass