Back to All Events

En mann ved navn Ove - OSLO, CENTRALTEATRET


En teaterforestilling om kjærlighet, ordentlige verktøy og viktigheten av å kjøre SAAB

Nå blir det ekstraforestillinger på teaterversjonen av Fredrik Backmans suksessroman om den 59-årige grinebiteren Ove! Enkemannen Ove er den hissige regelrytteren som «styrer» borettslaget med jernhånd og er nabolagets skrekk. Vi kjenner alle en mann som han. Men under overflaten på denne innbitte, steile mannen finnes en annen Ove. En ensom mann som sørger over tapet av sin kone.

10. november hadde teateroppsetningenEn mann ved navn Ove norgespremiere på Oslo Nye Centralteatret med Sven Nordin i alle roller. Både publikum og anmeldere var svært begeistret, og Dagsavisen, Aftenposten, Dagbladet og VG ga unisont terningkast 5.

Ekstraforestillinger 20. april – 13. mai 2017 på Oslo Nye Centralteatret!